Auditie gratuita Clasa de Coregrafie – Contemporan, Lyric, Open, Acro

36258449_1873805049345942_160706711164813312_o

In data de 12 septembrie 2018 la ora 17:00, la Sala de sport multifunctionala din Oraselul Copiilor, etajul 2, organizam o auditie, in vederea preselectiei pentru clasa de coregrafie, in care dansatorii vor lucra DOAR coregrafii (solo, duo / trio, quartet, grup mic) pe care copiii le vor prezenta la CONCURSURI nationale si internationale.

Lectiile de la aceasta clasa vor avea loc lunea si miercurea intre 17:00 – 19:00, taxa fiind de 120 lei/ luna, pentru cei care frecventeaza si cursurile de dans contemporan la noi si 160 lei / luna, pentru cei care doresc participarea doar la sectia de coregrafie. In cazul in care sunt selectati pt aceasta clasa, dansatorii talentati incepatori, trebuie sa participe si la orele de dans contemporan (miercuri & vineri 19:00 – 21:00, taxa 180 lei/luna), unde vor lucra partea de tehnica si fraze de miscare in grup, cat si coregrafii de grup.

Pentru participarea la auditii, copiii nu trebuie sa pregatesca nimic dinainte, vor lucra alaturi de coregraful nostru Brandusa Gabriela Stefanescu o fraza de miscare pe care apoi o vor reproduce si vor dansa o improvizatie.

Participarea la auditii este gratuita.

Pentru inscriere la auditie va rugam sa trimiteti un email la minardodancestudio@yahoo.com cu numele si prenumele, varsta si nivelul la care se afla (incepator, intermediar sau avansat) si un numar de telefon pentru contact sau sa trimiteti un mesaj privat cu aceste informatii.

Va asteptam!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s