Inscrieri la Dans Contemporan & Modern

 

Contemporan

Pe parcursul lunii ianuarie 2019, la Sala de sport din Oraselul Copiilor, etajul 2, organizam selectie si inscriere la sectia de Dans Contemporan & Modern. Participarea la prima lectie in vederea familiarizarii copiilor cu acest stil de dans este GRATUITA.

In cadrul cursului, copiii vor deprinde tehnica dansului contemporan si vor exersa coregrafii si din stilurile de dans de caracter (de ex. dans spaniol, mexican etc) si coregrafii incadrate la dansuri tematice (production).

In anul 2019 vom participa la o multime de concursuri nationale si internationale, oferind astfel posibilitatea tuturor copiilor sa se afirme pe scena!

Asteptam copii cu varste +7 ani care doresc sa-si descopere puterea de a expima prin dans, emotiile si trairile.

Lectiile de la aceasta sectie vor avea loc martea intre orele 18:00 – 20:00 si vinerea intre 17:00 – 19:00, taxa fiind de 180 lei/ luna. Aici vor lucra partea de tehnica si fraze de miscare in grup, cat si coregrafii de grup.

Recomandam ca la lectie, copiii sa vina imbracati in colanti, maieu si cipici flexibili din panza.

Pentru inscriere va rugam sa trimiteti un email la minardodancestudio@yahoo.com cu numele si prenumele, varsta si un numar de telefon pentru contact sau sa trimiteti un mesaj privat cu aceste informatii.

 

Va asteptam!

Minardo Dance Studio este o initiativa a Asociatiei pentru Formare – initiatoarea Casei Experimentelor – primul centru stiintific din Romania.